Takaisin

17.01.2019 | Finnkino Oy

Lisäpressi Margot Robbien ja Saoirse Ronanin Kaksi kuningatarta -elokuvalle Helsinkiin

Helmikuun alussa 1.2. elokuvateattereihin saapuva Kaksi kuningatarta on naistekijöiden juhlaa.


Kaksi kuningatarta on ehdottoman moderni historiallinen draama naisista ja vallasta, jonka ohjauksesta vastaa uran teatterissa tehnyt Josie Rourke. Elisabet I:stä näyttelee Oscar-ehdokas Margot Robbie ja hänen serkkuaan, Skotlantia hallitsevaa Maria Stuartia nuoresta iästään huolimatta jo kolminkertainen Oscar-ehdokas Saoirse Ronan. Elokuva on laatuelokuvistaan tunnetun Working Title -yhtiön tuotantoa.

Tervetuloa Kaksi kuningatarta -lehdistönäytöksiin:

  • Lisänäytös Helsingissä: torstai 24.1. klo 9.00, Tennispalatsi 3
  • Turku: tiistai 29.1. ti klo 13.45, Kinopalatsi ali 3
  • Tampere: tiistai 29.1. klo 14.00, Plevna

Kaksi kuningatarta kertoo karismaattisen Maria Stuartin (Oscar® -ehdokas Saoirse Ronan, Lady Bird) myrskyisästä elämästä. 16-vuotiaana Ranskan hallitsijaksi noussutta ja 18-vuotiaana leskeksi jäänyttä Mariaa painostetaan uuteen avioliittoon. Hän uhmaa määräilijöitään ja palaa synnyinmaahansa Skotlantiin ottaakseen uudelleen haltuunsa hänelle kuuluvan kruunun.

Sitten Skotlanti ja Englanti päätyvät voimakastahtoisen Elisabet I (Oscar® -ehdokas Margot Robbie) vallan alle. Nuoret kuningattaret seuraavat toinen toisiaan yhtä aikaa haltioituneina ja kauhuissaan. Kilpaillessaan vallasta ja rakkaudesta kahden kuninkaallisen naisen on päätettävä, miten pelata valtapeliä miesten hallitsemassa maailmassa.

Maria ei halua jäädä hallitsijana pelkäksi symboliseksi keulakuvaksi: hän vaatii itselleen Englannin kruunua ja nousee uhmaamaan Elisabetia. Hoveissa sikiävät petokset, salaliitot ja kapinat horjuttavat hallitsijoiden asemia ja uhkaavat muuttaa historian kulkua.

Katso traileri:


Pressikuvat Universalin kuvapalvelusta UpiMediasta: http://www.upimedia.com (Vaatii rekisteröitymisen)

Lisätiedot medialle:
Liisa Sauri
Finnkinon elokuvalevitys
liisa.sauri@finnkino.fi
0503585488

FINNKINO OY
Mannerheimintie 113
00280 Helsinki