Filmikamari SEL SEOL
Takaisin

Uutisarkisto

26.03.2008
FAVEX ry etsii toiminnanjohtajaa

FAVEX ry on elokuva-, tv- ja muita audiovisuaalisia sisältöjä edustavien järjestöjen SATU ry:n ja SEK ry:n sekä elokuvalevittäjiä edustavan järjestön SEL ry:n vuonna 2007 perustama vienninedistämisorganisaatio, jonka tehtävänä on nostaa suomalaiset audiovisuaaliset sisällöt merkittäviksi vientituotteiksi. FAVEX ry:n tavoitteena on myydä suomalaista audiovisuaalista sisältöä (elokuvat, TV-ohjelmat, mainoselokuvat, yritysviestintä) kansainvälisille ostajille ja parantaa audiovisuaalisen alan kansainvälistä yhteistyötä järjestämällä mm. messu- ja myyntitapahtumia kansainvälisille ostajille Suomessa ja ulkomailla.

Etsimme nyt FAVEX ry:lle sen ensimmäistä vakituista

TOIMINNANJOHTAJAA

käynnistämään ja kehittämään FAVEX ry:n ympärivuotista toimintaa.


Tarjoamme:
- mahdollisuuden luoda pitkäjänteiseen ja tavoitteelliseen toimintaan tähtäävä myyntijärjestö audiovisuaaliselle alalle;
- kansainvälisen työympäristön;
- monipuolisen, mielenkiintoisen ja haastavan työkentän audiovisuaalisen alan ytimessä;
- itsenäisyyttä ja tuloksia arvostavan työyhteisön.

Edellytämme:
- halua ja kykyä toimia kansainvälisillä markkinoilla;
- vahvaa myynti- ja markkinointihenkisyyttä;
- vahvoja sosiaalisia vuorovaikutustaitoja;
- organisointikykyä, järjestelmällisyyttä ja talouden hallintaa.

Pyydämme lähettämään kirjalliset hakemukset palkkatoivomuksineen 18.4.2008 mennessä osoitteeseen FAVEX ry, Kaisaniemenkatu 3 B 29, 00100 HELSINKI tai sähköpostitse osoitteeseen favex@favex.fi. Lisätietoja antavat FAVEX ry:n hallituksen puheenjohtaja Kari Voutila, 0400 671 479, hallituksen jäsen Jarkko Hentula, 040 705 0603 ja ma. toiminnanjohtaja Pia Naarajärvi, 040 502 5682.

© FILMIKAMARI 2003 Produced by Framesay